fajnie fajnie, jeszcze raz gratuluje!!
regulacja wysokości świateł
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
dlugi_5
regulacja wysokości świateł
co moze byc z moim samochodem bo nie dziala mi regulacja swiatel (wysokosci). najpierw cos sie stalo ze dzialala regulacja max w gore lub max w dol a teraz nic tylko slychac jak silniczki "bzykaja" to wina silniczkow czy potencjometru??
-
Zamieszczone przez dlugi_5 w innym posciemam maly problem ---> nie dziala mi regulacja wysokosci swiatel. co to moze byc?? czy silniczki??? czy potencjometr ??czy moze jeszcze cos innego (dodam ze w pewnym momencie przekrecania potencjometrem silniczki na ulamek sekundy sie zalaczaja). prosze o pomoc lub rade jak wyjac najlatwiej te pokretelko
Komentarz
-
-
dlugi_5
wiem wiem nie zauwazylem bo mi net siadal i myslalem ze nie dolaczylo wczesniejszego
dzieki za podpowiedz miales racje :] wystarczylo kabelkami sie pobawic :]
Komentarz
-
W mojej skodzinie takie problemy stwierdziłem w okresie zimowym. Rozbierałem silniczki, smarowałem jakimś mazidłem ścieżkę oporowa przy silniczku i na jakiś czas pomagało. Jak się ociepliło problem zginął.
Zobaczymy co będzie podczas kolejnej zimy. Chyba wymiana silniczków.
pzdr.OII ambientna sztuka
Komentarz
-
-
Koledzy, potrzebuję podnieść nieco wysokość świecenia lewego reflektora. Pokaże ktoś jak krowie na rowie, którą śrubką się to robiło?
Regulację wewnątrz mam na zero, a po wymianie reflektora lewa świeci mi za nisko (za blisko) i chcę ją podnieść, ale nie pamiętam, którym pokrętłem się to ustawiało i gdzie ono jest. Mile widziane jakieś zdjątko, rysunek.
Z góry dzięki...
Komentarz
-
Komentarz